Lasten liikunta

Tarvitsetko liikuntaa lapsille? Me autamme

Tarvitsetko liikuntaa lapsille? Me autamme

Liikunnan tavoitteet lapsille ovat erilaisia riippuen lapsen iästä ja lapsen kehityksestä. Meidän tehtävämme on tarjota juuri sopivaa liikuntaa sopivan kokoisissa ryhmissä. Vakiotunteihimme voit tulla tutustumaan kerran ilmaiseksi ja sen jälkeen voit päättää, haluaako lapsi jatkaa ryhmässä vai ei. Ennen osallistumista kartoitamme lapsesi osaamista jonkin verran keskustelulla.

Liikunta on tärkeä osa lapsen kehitystä. Ohjatuilla tunneilla voidaan tehdä juuri niin paljon toistoja kuin se on kullekin ryhmälle tarpeen. Me tarjoamme liikuntaa lapsille suhteellisen pienissä ryhmissä ja teemme myös paljon harjoitteita, joissa lapset toimivat yhteistyössä sekä leikkimielisesti kilpaillen. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole päätarkoitus toiminnassamme.

Kamppi ja Sörnäinen ovat sijainniltaan loistavat, koska molempiin pääsee joustavasti ja hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Toimitilamme ovat lapsille turvalliset sekä viihtyisät. Käyttämämme välineistö on lapsille sopivaa ja mitoitettu heille sopiviksi.

Tutustu tarkemmin

Lasten liikunta tarjoaa lapselle hyvän tavan liikkua

Ota meihin yhteyttä jo tänään

Emme tarjoa pelkästään liikuntaa vaan myös liikuntaideoita lapsille. Monet tehtävät ja leikit voi toteuttaa myös pienellä vaivalla kotona. Lapset ovat monesti innoissaan saadessaan tehdä harjoitteita myös kotona, joten meiltä saat vinkkejä helppojen temppuratojen tekemiseen ja siihen, mitä turvallisuusasioita kotona on huomioitava. Liikunnassa on oleellista se, että vanhemmat ovat mukana tukemassa lapsen harrastusta. Kysy meiltä neuvoja ja ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, millainen tarve sinulla ja lapsellasi on.

Vastaamme 48 tunnin kuluessa

Vastaamme 48 tunnin kuluessa

Lomakkeella saat meihin yhteyttä ja me vastaamme sinulle nopeasti, viimeistään 48 tunnin kuluessa lomakkeen lähettämisestä. Sen jälkeen sovimme tapaamisen joko puhelimitse tai toimipisteessämme. Lapsesi pääsee tutustumaan toimitiloihimme sekä liikuntaryhmään. Keskustelemme, mitä muita palveluita voimme sinulle tarjota. Lomakkeen täyttäminen vie sinulta vain hetken ja se on lapsesi parhaaksi.

Täytä lomake

Monipuolista lasten liikuntaa

Pienemmät lapset touhuavat päivän aikana paljon eikä juurikaan paikoillaan istuta. Kun tulee lapselle lisää, alkaa myös kiinnostus kohdistua enemmän ja enemmän tietokoneita sekä pelejä kohtaan. Tällöin istumajaksot pitenevät.

Liikuntatottumuksiin saadaan kipinä pienestä pitäen. Useimmiten liikkuvat vanhemmat antavat lapselleen esimerkin liikkumisesta sekä fyysinen aktiivisuus tulee tutuksi jo hyvin varhaisessa vaiheessa.

Jos kuitenkin liikuntatottumukset ovat jääneet vähemmälle, on meidän tehtävämme sytyttää liikunnan kipinä lapsessasi. Teemme sen osaavien ohjaajiemme avulla sekä lapsellesi sopivien ryhmien myötävaikutuksella. Lapselle on tärkeää saada kokeilla turvallisessa ympäristössä erilaisia harjoitteita ja saada toteuttaa itseään. Onnistuminen palkitsee lapsen ja monipuolinen liikunta auttaa lapsesi fyysisessä kehittymisessä sekä kasvussa.

Me tarjoamme liikuntaa lapsille ammattitaitoisten sekä innokkaiden ohjaajien seurassa. Jokainen lapsi huomioidaan yksilönä eikä kukaan jää ryhmässä yksin, vaikka olisi hiukan hiljaisempikin.

Kokemuksia lasten liikunnasta

Asiakkaiden palautteet

Minusta oli tärkeää, että lapsella on hyvä liikuntaharrastus jo pienestä pitäen. Olen itse todella liikunnallinen ja halusin lapselleni monipuolista liikuntaa, koska se kehittää lastani kokonaisvaltaisesti. Tyttäreni Nea aloitti ryhmässä ujona ja arkana jo 3 -vuotiaana, mutta pääsi nopeasti ryhmän toimintaan mukaan. Ja nyt hän on innoissaan osallistumassa treeneihin.

Nella
3 -vuotiaan liikuntaharrastus

Meille sanottiin neuvolassa, että lapsen pitäisi saada liikuntaa. Emme ole itse kovin liikunnallisia, joten päätimme hakea apua asiantuntijoilta. Se olikin hyvä ratkaisu, sillä lapsemme on kehittynyt huimasti ensimmäisen harjoitteluvuoden aikana. Olemme päättäneet, että hän saa jatkaa niin kauan kuin kiinnostusta tähän toimintaan riittää. Kiitos monipuolisista harjoitteista!

Simon ja Tuija
Lasten liikunta

Krista on ollut aina laiska liikkumaan ja mieluummin vain syönyt karkkia ja chipsejä. Emme tietysti ole pakottaneet liikkumaan ja se on näkynyt pienenä pulleutena. Ystävämme kertoi, kuinka hänen tyttärensä käy säännöllisesti liikkumassa ja se on hänestä mukavaa. Otimme lomakkeella yhteyttä ja nyt tyttäremme tuskin malttaa odottaa, että pääsee harjoituksiin.

Stiina ja Stig
12 -vuotiaan liikunta
Ammattitaidolla järjestettyä liikuntaa lapsille

Hyvin koulutettu henkilökunta

Ammattitaidolla järjestettyä liikuntaa lapsille

Seuraamme tarkasti, miten lasten liikuntasuositukset kehittyvät ja otamme aina uudet suositukset huomioon omassa toiminnassamme. Siksi voit kääntyä meidän puoleemme ja löytää lapsellesi uuden, liikunnallisen harrastuksen.

Kaikki liikunnanohjaajamme ovat vähintään amk -tasoisia, joten heillä on hyvä tietämys liikunnan perusasioista ja siitä, miten lasten kanssa voidaan ryhmässä toimia. Lisäksi he ovat käyneet kursseja liittyen lasten liikuntaan.

Toimimme vastuullisesti ja meille on tärkeätä se, että lasten liikunta voidaan järjestää turvallisesti kokeneiden aikuisten johdolla. Tärkeää on myös se, että lapsi kokee olonsa turvalliseksi harjoituksissamme ja hän tulee sinne mielellään. Haluamme tarjota lapsille vain parasta edulliseen hintaan sekä ammattitaidolla. Tule ja tutustu toimintaamme. Etsimme lapsellesi sopivan ryhmän ikäluokasta ja taitotasosta.