Tarjoamme palveluita lapsesi hyvinvointiin

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Palvelut

Lasten liikunta

Monet lapset liikkuvat paljon jo luonnostaan, mutta jotkut lapset innostuvat liikunnasta vasta hyvässä seurassa ja toisten lasten myötävaikutuksella. Lasten liikunta on tärkeässä roolissa lapsen kehityksen kannalta. Liikunnan avulla motoriset taidot sekä luusto kehittyvät oikealla tavalla. Myös sosiaalinen vuorovaikutus kehittyy oikeaan suuntaan.

Palvelut

Lasten lihaskuntotestit

Mukavat ja helpot lasten lihaskuntotestit tehdään lasten ehdoilla ja niiden avulla selvitetään kestävyyttä, motoriikkaa, nopeutta sekä lihasvoimaa. Testien avulla selvitämme lasten hyvinvointia.

Palvelut

Lasten ravitsemussuositukset

Säännölliset ateriat ja monipuolinen ruoka ovat pääkohtina, kun käymme vanhempien kanssa läpi lasten ravitsemussuositukset. Terveellinen ruokavalio on helppo koostaa eikä siinä ole kysymys mistään vaikeista asioista. Arjessa selviää nopeasti hyvillä valinnoilla. Keskeinen viesti kuitenkin on, että kovaa rasvaa, suolaa ja sokeria vältetään aterioilla.

Meihin voit ottaa yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja saat vastauksen 48 tunnin kuluessa

Lasten liikuntasuositukset  * Emme jaa tietojasi.

  Olemme saaneet asiakaspalautetta

  Tutustu asiakkaidemme arvosteluihin

  Nuorimmaisemme on kovin laiska tekemään mitään liikuntasuorituksia ja hän mielellään istuu vain tietokoneen tai älypuhelimen ääressä. Löysimme tämän sivuston ja päätimme ottaa yhteyttä. Kävimme tutustumassa toimintaan ja yllättävintä oli, että poika innostui heti liikkumaan toisten mukana. Nyt pienestä sohvaperunasta on tullut aktiivisempi liikkuja, tosin siihen tarvitaan toisten lasten seuraa.
  Johanna ja Sami
  Lasten liikunta
  Neuvolassa sanottiin, että tyttäreni motorinen kehitys ei ole sillä tasolla kuin pitäisi. Hämmennyin kommentista ja tuttavani suositteli ottamaan yhteyttä lomakkeella. Kävimme tutustumassa toimintaan ja nyt tyttäreni on ollut liikuntaryhmissä jo vuoden. Kehitys on ollut huimaa ja hän todella tykkää liikunnasta. Suosittelen tätä toimintaa lämpimästi!
  Milla
  Lasten lihaskuntotesti
  Poikamme on pienestä pitäen ollut hiukan pyöreä ja syönyt lähinnä makeita sekä rasvaisia herkkuja. Päätimme tehdä siihen muutoksen, kun löysimme tämän sivuston. Otti tosin aikansa, että Niko innostui kunnollisesta ruoasta, mutta kärsivällisesti jatkoimme terveellisen ruoan linjalla. Vähitellen hän innostui siitä yhä enemmän ja nyt meillä sujuu ruokailut jo todella hyvin.
  Jesse ja Janni
  Lasten terveellinen ruokavalio

  Koulutetut ammattilaisemme ovat lastasi varten

  Liikunnanohjaajamme ja ravintoterapeuttimme ovat sertifioituja