Lasten liikunta ja ravitsemus

Lapselle terveellinen ruokavalio sekä liikuntaa, Lasten liikunta ja ravitsemus auttaa

Lasten liikunta ja ravitsemus ovat yrityksemme kaksi tärkeintä painopistettä. Olemme aloittaneet yrityksemme pelkästään liikunnasta, mutta meiltä usein kysyttiin myös lasten ravinnosta sekä ruokaohjeita. Haluamme tarjota lapsille terveellisen kehityspolun, jossa huomioidaan sekä liikunta että ravinto. Tarjoamme palveluitamme myös joko liikuntaan tai ruokavalioihin.

Ensimmäinen ravintoterapeutti aloitti jo yli viisi vuotta sitten. Näiden vuosien aikana ruokavaliovalmennus on lisääntynyt huimasti ja osa liikunnanohjaajistamme ovat myös kouluttautuneet ravintoterapeuteiksi. Liikunnan ja terveellisen ravinnon yhdistäminen on toisinaan lapsen kanssa haasteellista, mutta me olemme ottaneet tämän haasteen vastaan. Haluamme tarjota vanhemmille mahdollisimman paljon tietoa, opastusta sekä käytännön ohjeita. Tulokset ovat olleet monien lasten kohdalla hyviä ja jatkuva tietokonepelien pelaaminen sisätiloissa on vaihtunut reippaaseen liikuntaan sekä terveelliseen ravintoon.

Lasten liikunta ja ravitsemus

Varaa meiltä aika tapaamiselle

Ilmaisessa tapaamisessa kerromme sinulle toimintatavoistamme ja siitä, kuinka voimme sinua ja lastasi auttaa

Tarvitseeko lapsesi hyvän ja terveellisen ruokavalion, tehokasta ja mukavaa liikuntaa vai molempia? Ottamalla meihin yhteyttä kerromme sinulle lisää ja etsimme sopivan tavan ratkaista liikunnallinen tai ruokavalio ongelma.

Lasten liikuntasuositukset  * Emme jaa tietojasi.

  Liikunnanohjaajat sekä ravintoterapeutit palveluksessasi

  Liikkumisen ilo on monelle lapselle luontaista. Ei pelkästään pienten lasten jumppa vaan myös vähän vanhempien monipuolinen liikunta. Lapsen hyvinvointi heijastuu koko perheeseen ja vanhemmilla on yksi huoli vähemmän. Meille lasten liikunta ja ravitsemus on joka päiväistä työtä. Osaamme antaa kysymyksiisi vastauksia sekä auttamaan sinua vaikeiden ja hankalien aikojen yli kohti parempaa sekä terveellisempää huomista. Meillä on pitkä kokemus toimimisesta lasten hyvinvoinnissa. Se kattaa sekä liikunnan että oikeanlaisen ravitsemuksen. Näiden avulla lapsesi kehitys on tasapainoista ja sillä on myös hyvä vaikutus matkalla aikuisuuteen. Meihin on helppo ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella. Vastaamme sinulle nopeasti ja luottamuksella.

  Lasten liikunta ja ravitsemus

  Meidän kanssamme lapsesi aloittaa matkan kohti terveellisempää huomista

  Kehonkoostumusmittaus on yksi apuvälineistämme myös lapsilla. Se voidaan tehdä luotettavasti 3-vuotiaasta ylöspäin. Lapsille on olemassa oma viiteasteikkonsa. Se on myöskin huomioitava, että painokontrollimuuttuja ei ole lapsilla käytössä. Mittausta käytetään apuna, kun arvioidaan sitä, että miten terveellinen ravinto vaikuttaa kehoon. Lapset kehittyvät eri tavoin, joten jokainen lapsi on meille yksilö emmekä vertaa lapsia keskenään. Haluamme, että voit ottaa meihin yhteyttä luottamuksella ja siksi yhteydenotto on tehty helpoksi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme löytämään lapsellesi terveelliset elämäntavat.

  Lasten liikunta ja ravitsemus
  Lasten liikunta ja ravitsemus
  Lasten liikunta ja ravitsemus

  Lasten liikunta ja ravitsemus ovat avain terveelliseen elämäntapaan

  Seuraavat sertifikaatit ovat käytössä henkilöstöllämme