Kehonkoostumusmittaus hinta

Kehonkoostumusmittaus hinta riippuu siitä, mitä kaikkea muuta haluat sisällytettävän palveluusi. Haluatko myös lapselle liikuntaa ja ravintoneuvontaa. Ota meihin yhteyttä, niin me kerromme lisää.

Ota meihin yhteyttä

Kerro meille, mikä on kiinnostuksesi kohteena

Meille on tärkeintä se, että liikunta on jokaisen lapsen saatavilla. Siksi liikuntakoulun hinta on edullinen, mutta silti emme tingi lasten turvallisuudesta tai ohjaajien ammattitaidosta. Otamme myös huomioon lasten liikuntasuositukset joten toimintamme on kaikilta osin lapsille sopivaa ja hyvin harkiten suunniteltua.

Jos haluat palveluistamme useamman osan, niin teemme sinulle täydellisen tarjouksen, mikä sisältää kaikki haluamasi osat. Tämä pakettitarjous on kilpailukykyinen. Me haluamme olla omalta osaltamme tekemässä lapsille mielekästä liikuntaa, terveellisiä elintapoja sekä mahdollisuuden osallistua kuntotesteihin. Haluamme, että halpa harrastus lapselle voi olla myös turvallinen ja ohjaajina olevat aikuiset ovat hyvänä roolimallina ohjaamisensa ohessa. Haluamme, että lapsesi muistaa meidän toimintamme vielä aikuisenakin sekä ohjaa aikanaan omat lapsensa liikunnan pariin.

Meihin on helppo ottaa yhteyttä. Oheisella lomakkeella se käy kaikkein parhaiten. Me vastaamme tiedusteluihin 48 tunnin kuluessa ja kerromme sinulle tarkemmin hinnoistamme sekä toiminnastamme sen pohjalta, mikä on sinun ja lapsesi kiinnostus. Jos lapsesi haluaa tutustua liikuntaryhmään, sovimme tämän tapaamisen sinun ja lapsesi kanssa. Tutustumiskerta on aina ilmainen.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia lasten hyvinvoinnin palveluista

  Asiakaspalautteet ryhmistämme sekä ravinto-ohjauksestamme

  Olemme tosi tyytyväisiä, koska poikamme ei ole kovin liikunnallinen, mutta hän viihtyy hyvin tässä ryhmässä. Ryhmässä on samalla tasolla olevia lapsia ja heillä on todella mukavaa ja jopa pienen pientä kilpailuhenkeä. Kiitos tästä mahdollisuudesta!
  Elina
  Lasten liikuntaryhmä
  Pieni pullukka tyttäreni on todella huono liikkumaan ja teimme hänelle lihakuntotestiin. Sen avulla hän innostui jopa liikuntaryhmästä ja tällä hetkellä hän käy aktiivisesti liikkumassa kolmena päivänä viikossa.
  Marika
  Lihaskuntotesti
  Tämä yritys oli huonosti syövän lapsemme pelastus. Hän kävi ravintoterapeutin kanssa juttelemassa ja lopulta innostui terveellisestä ruoasta. Emme olisi ikinä uskoneet, että näin voisi käydä. Kiitos!
  Jani ja Kiira
  Lapsen ruokavalio

  Edulliset palvelut lasten hyväksi

  Edullinen tarjous sekä nopea vastaus

  Kehonkoostumusmittaus hinta
  Kehonkoostumusmittaus hinta
  Kehonkoostumusmittaus hinta

  Kilpailukykyiset hinnat ja ammattitaitoiset ohjaajat

  Ravintoterapeutit ja liikunnanohjaajat auttavat lasta sekä perhettä

  Olemme saaneet niin hyvät asiakaspalautteet, että se saa meidät jatkamaan työtämme entistä tiiviimmin ja nöyrempänä lasten hyväksi. Olemme huomanneet, että tälle toiminnalle on kysyntää ja siksi haluamme säilyttää hintamme sellaisina, että perheillä on mahdollisuus tavoittaa palvelumme. Emme myöskään laskuta niistä palveluista, joita perhe ei tarvitse vaan olemme paketoineet hinnat ja lisäksi, jos perheestä osallistuu useampi lapsi liikuntaan, siitä annetaan sisarusalennus. Täytä tietosi lomakkeelle ja laita lomake tulemaan. Otamme sinuun yhteyttä!